Er du Sociologis nye studenterstudievejleder? – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Sociologisk Institut > Om instituttet > Ledige stillinger > Er du Sociologis nye s...

18. maj 2017

Er du Sociologis nye studenterstudievejleder?

Vi søger 2 nye studenterstudievejledere med start hurtigst muligt.  

Som studenterstudievejleder skal du vejlede kommende, nuværende og internationale studerende i forskellige studierelaterede og personlige forhold. Du skal desuden bl.a. lave informationsmateriale om uddannelsen og afholde informationsmøder og seminarer. Jobbet som studenterstudievejleder er derfor både afvekslende og udfordrende og stiller særligt krav til dine samtale- og formidlingsevner. Studievejledningen på Sociologi fungerer som et team, så det er vigtigt, at du kan samarbejde, men det er også vigtigt, at du kan arbejde på egen hånd.  
 
Studievejledningen er en del af det fælles Studenterservicecenter på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Vi har vores eget vejledningslokale, men indgår også i et tværfagligt vejledningsmiljø sammen med andre studievejledninger.  
Så er du
  • studerende på Sociologi,
  • åben og tillidsvækkende,
  • god til at samarbejde,    
  • ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt,
  • godt tilpas med at tale over for større forsamlinger     
  • og påtænker at kunne arbejde i Studievejledningen i minimum 1 år,

så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Det forudsættes ikke, at du i forvejen er inde i studieordninger mv. eller har været aktiv i fagråd eller studienævn. Til gengæld skal du have mod på at sætte dig ind i disse regler og opsøge den information, som måtte blive relevant. I den første tid vil der selvfølgelig være tale om et oplæringsforløb med vægt på sidemandsoplæring, og du vil også skulle deltage i skræddersyede kurser til studievejledere.  

Der er ansøgningsfrist d. 30. maj 2017

Læs mere om stillingen og søg den her.