FAOS søger to studentermedhjælpere – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Sociologisk Institut > Om instituttet > Ledige stillinger > FAOS søger to studente...

08. maj 2017

FAOS søger to studentermedhjælpere

Vi søger to personer, der har mod på en varierende arbejdsdag i vores lille sekretariat, der har til opgave at servicere vores forskere.  

Arbejdsopgaverne består af en række forskellige opgaver f.eks. at tjekke FAOS i medierne, opdatere FAOS’ hjemmeside, tage referater ved vores arbejdsmøder, booke lokaler og forplejning ved FAOS’ mange seminarer og konferencer og skrive korte tekster til vores hjemmeside. Men opgaverne kan også være postafhentning, telefonpasning og fotokopiering. 
 
Vi forestiller os, at du læser en af de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser, formentlig på første år. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og har et vist flair for dansk sprog og formidling.  
 
Erfaring med referatskrivning, evt. transskribering og hjemmesideredigering er en fordel, men ikke et krav. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil, også i eksamensperioder. 
 
Vi tilbyder 
Et arbejde i et uformelt miljø blandt arbejdsmarkedsforskere og studentermedhjælpere. I det daglige kommer arbejdet til at foregå i FAOS’ sekretariat bestående af en informationskoordinator og en anden studentermedhjælper.  
 
Du vil få indsigt i arbejdsmarkedsforskning og Den Danske Model og blive en del af et inspirerende miljø, hvor der er plads til, at du lærer og udvikler dig undervejs. Arbejdstiderne bliver fastlagt i samspil med den anden studentermedhjælper.  

Læs mere og søg stillingen her