Studerende søges til to forskningsprojekter – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Sociologisk Institut > Om instituttet > Ledige stillinger > Studerende søges til t...

21. marts 2017

Studerende søges til to forskningsprojekter

Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS),  Sociologisk Institut, Københavns Universitet, søger en studerende til transskribering af interviews og andre input til forskningsrapporter i forbindelse med forskningsprojekterne BARSOP og ’Fra lærerkonflikt til lokalt samarbejde på skolerne?’.

Profil  
Vi søger en studerende, der læser på en af de samfundsvidenskabelige universitetsuddannelser, måske på bachelordelen. Vi foretrækker ansøgere med interesse for arbejdsmarkedsforhold og erfaring med transskribering. Generelt er det en fordel, at du skriver godt på dansk og engelsk, har nogen erfaringer med transskription.

Vi tilbyder  
Et arbejde i et uformelt miljø blandt arbejdsmarkedsforskere og studentermedhjælpere. Du vil arbejde på to forskellige projekter. Projektet BARSOP – Bargaining and Social Dialogue in the Public Sector – fokuserer på hvordan den økonomiske og finansielle krise har forandret industrielle relationer, den sociale dialog og beskæftigelsen i den offentlige sektor i ni EU-lande. Projektet ’Fra lærerkonflikt til lokalt samarbejde på skolerne?’ har som formål at undersøge, hvordan arbejdstidsspørgsmålet herefter løses lokalt, og hvordan relationerne mellem de traditionelle kollektive aftaleparter udvikler sig lokalt i tiden efter en større overenskomstkonflikt. Du skal i samarbejde med en forsker/medarbejder, stå for transskribering af interviews foretaget på dansk og komme med input til forskningsrapporter.  

Ansøgningsfrist er d. 31.03.2017

Læs mere om stillingen og ansøg her.