Skilsmissebørn med lige tid hos mor og far klarer sig bedst – Københavns Universitet

Sociologisk Institut > Om instituttet > Sociologisk Institut i pressen > Skilsmissebørn med lig...

28. februar 2017

Skilsmissebørn med lige tid hos mor og far klarer sig bedst

Ny forskning tyder på, at skilsmissebørn, der er ca. lige lang tid ved hver af deres forældre, klarer sig bedre end børn, der primært er hos den ene forældre. Det kan være et udtryk for, at de forældre, der vælger deleordningen også er forældre, der har en god kommunikation mellem hinanden, forklarer adjunkt Lisbeth Trille Gylling Loft. Samtidig peger hun på, at der i er sket et skifte omkring skilsmisser, hvor man tidligere har snakket om, hvad der er mest fair for forældrene nu er begyndt at snakke om, hvad der er bedst for barnet.

Lisbeth Trille Gylling Loft, Skilsmissebørn med lige tid hos mor og far klarer sig bedst, Videnskab.dk d. 28.02.2017