Center for Videnskab, Ekspertise og Samfund

Center for Videnskab, Ekspertise og Samfund

Centrets forskning er rettet mod at forstå den centrale betydning, som videnskab og ekspertise har i en række aktuelle samfundsproblematikker - og mod at synliggøre hvordan sociologien kan bidrage til forståelsen af relationer mellem videnskab, ekspertise og samfund. Centrets forskere beskæftiger sig blandt andet med den sociale indlejring af videnskab og ekspertise af videnskab indenfor sundhed, økonomisk regulering, miljø og klima, samfundsforskning og jura.

 

CEVES er ramme for forskningsprojekter og formidlingsaktiviteter af sociologisk forskning i videnskab, ekspertise, teknologi og professioner i relation til en række aktuelle samfundsproblematikker. 

Centret har derudover til formål at arbejde for at udvikle nationale og internationale relationer og partnerskaber relateret til centerets forskning - herunder gæsteforelæsninger og faglige seminarer.

CEVES er stiftet i 2012 af Anders Blok, Kristoffer Kropp, Maria Duclos Lindstrøm, Margareta Bertilsson, Heine Andersen og Inge Kryger Pedersen.

 

 

 

 

 

Kontakt

Lektor Anders Blok
Sociologisk Institut
Telefon: 35 32 35 77
Mail: ceves@soc.ku.dk

Ansatte

Navn Titel Telefon E-mail
Blok, Anders Lektor +4535323577 E-mail
Pedersen, Inge Kryger Lektor +4535323229 E-mail