Bente Halkier

Bente Halkier

Professor


  1. 2024
  2. Udgivet

    Exploring routinization and reflexivity in change and reproduction of consumption towards lower climate impact

    Christensen, T. H., Halkier, Bente, Gram-Hansen, K., Freudendal-Pedersen, M. & Juvik, Amanda Krog, 2024, I: Journal of Consumer Culture. 24, 1, s. 211-229

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Pathways to more resource-intensive consumption through convenient bundles and complexes of food, mobility and housing practices

    Juvik, Amanda Krog & Halkier, Bente, 2024, I: Consumption and Society. 3, 1, s. 2-20

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2023
  5. Udgivet

    Ordentlig og sund mad kræver flere penge

    Ditlevsen, Kia, Halkier, Bente & Holm, Lotte, 8 mar. 2023, I: Information . s. 18 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  6. Udgivet

    Pathways of less healthy diets. An investigation of the everyday food practices of men and women in low income households

    Ditlevsen, Kia, Halkier, Bente & Holm, Lotte, 2023, I: Critical Public Health. 33, 3, s. 318-331 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Exploring everyday life dynamics in meat reduction - A cluster analysis of flexitarians in Denmark

    Halkier, Bente & Lund, Thomas Bøker, 2023, I: Appetite. 183, 14 s., 106487.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The convenience of gaming

    Skelly, Thomas Andras Matthiessen, Jensen, K. H. & Halkier, Bente, 2023, I: Consumption and Society. 2, 1, s. 102–121

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. E-pub ahead of print

    Dietary transition requires work: exploring the practice-transition processes of young Danish meat reducers

    Wendler, Morten & Halkier, Bente, 25 mar. 2023, (E-pub ahead of print) I: Food, Culture & Society: An International Journal of Multidisciplinary Research. 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. 2022
  11. Udgivet

    Mad og sundhed blandt minoritetsdanskere

    Halkier, Bente, 2022, Mad, mennesker og måltider. Holm, L. & Tange Kristensen, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Madlavning

    Halkier, Bente, 2022, Mad, mennesker og måltider. Holm, L. & Tange Kristensen, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Mundane normativity and the everyday handling of contested food consumption

    Halkier, Bente, 2022, I: Consumption and society. 1, 1, s. 51-66

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 164258448