Konference om forebyggelse: 'Sexting' og unges digitale intimitet

Hvordan oplever danske unge intim billeddeling, og hvad kan vi lære af internationale erfaringer og nyeste forskning om ’sexting’, online seksualitet og forebyggelse af ’victim-blaming’?
Vær med når Københavns Universitet og Børns Vilkår præsenterer viden fra ind- og udland. Konferencen vil både byde på unges fortællinger, oplæg fra forskere og debat om unges digitale intimitet.

Konferencen bliver åbnet af Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen. Der vil være indlæg fra eksperter fra Belgien og Australien, der bidrager med en mere præcis viden om motiver, risici og kampagner indenfor digital billeddeling.

Jakob Demant (Sociologisk Institut, Københavns Universitet) vil formidle ny viden om danske unge, der modtager billeder, der er delt ufrivilligt, og Anne Mette Thorhauge (Medierådet for Børn og Unge) vil bidrage med perspektiver på billeddeling i det digitale netværkssamfund.

Der vil være debat med blandt andre Flemming Kjærside (Rigspolitiet), Morten Emmerik Wøldike (Sex & Samfund) og unge stemmer og debattører som Sarah Gruszow Bærentzen (Danske Skoleelever) og Louise Kjølsen (alias Twerk Queen).

Bliv klogere på:
– De nyeste analyser af danske unge som deler seksuelle billeder.
– Samtaler fra BørneTelefonen om børn og unges egne erfaringer med intim digital billeddeling.
– Forebyggelseskampagner om digital billeddeling.

Læs hele programmet og tilmeld dig her