Bente Halkier

Bente Halkier

Professor


  1. 2024
  2. Udgivet

    Exploring routinization and reflexivity in change and reproduction of consumption towards lower climate impact

    Christensen, T. H., Halkier, Bente, Gram-Hansen, K., Freudendal-Pedersen, M. & Juvik, Amanda Krog, 2024, I: Journal of Consumer Culture. 24, 1, s. 211-229

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Pathways to more resource-intensive consumption through convenient bundles and complexes of food, mobility and housing practices

    Juvik, Amanda Krog & Halkier, Bente, 2024, I: Consumption and Society. 3, 1, s. 2-20

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2023
  5. Udgivet

    Pathways of less healthy diets. An investigation of the everyday food practices of men and women in low income households

    Ditlevsen, Kia, Halkier, Bente & Holm, Lotte, 2023, I: Critical Public Health. 33, 3, s. 318-331 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Exploring everyday life dynamics in meat reduction - A cluster analysis of flexitarians in Denmark

    Halkier, Bente & Lund, Thomas Bøker, 2023, I: Appetite. 183, 14 s., 106487.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The convenience of gaming

    Skelly, Thomas Andras Matthiessen, Jensen, K. H. & Halkier, Bente, 2023, I: Consumption and Society. 2, 1, s. 102–121

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. E-pub ahead of print

    Dietary transition requires work: exploring the practice-transition processes of young Danish meat reducers

    Wendler, Morten & Halkier, Bente, 25 mar. 2023, (E-pub ahead of print) I: Food, Culture & Society: An International Journal of Multidisciplinary Research. 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2022
  10. Udgivet

    Mad og sundhed blandt minoritetsdanskere

    Halkier, Bente, 2022, Mad, mennesker og måltider. Holm, L. & Tange Kristensen, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Madlavning

    Halkier, Bente, 2022, Mad, mennesker og måltider. Holm, L. & Tange Kristensen, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Mundane normativity and the everyday handling of contested food consumption

    Halkier, Bente, 2022, I: Consumption and society. 1, 1, s. 51-66

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. 2021
  14. Udgivet

    Hybridity and change in cooking skills in everyday life: Conceptual contributions from a study of cooking with meal-box schemes

    Halkier, Bente, 1 okt. 2021, I: Appetite. 165, 7 s., 105311.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 164258448