Hvad er det etiske ved forbrug af økologiske mad?
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Standard
Hvad er det etiske ved forbrug af økologiske mad? / Larsen, Christian Stenbak.
Mellemværender: festskrift til Lars-Henrik Schmidt. red. / Lars Geer Hammershøj; Henrik Dahl Jensen; Christian Stenbak Jensen. Kbh. : Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, 2003. s. 89-105.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Larsen, CS 2003, Hvad er det etiske ved forbrug af økologiske mad? i LG Hammershøj, HD Jensen & CS Jensen (red), Mellemværender: festskrift til Lars-Henrik Schmidt. Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, Kbh., s. 89-105.
APA
Larsen, C. S. (2003). Hvad er det etiske ved forbrug af økologiske mad? I L. G. Hammershøj, H. D. Jensen, & C. S. Jensen (red.), Mellemværender: festskrift til Lars-Henrik Schmidt (s. 89-105). Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag.
Vancouver
Larsen CS. Hvad er det etiske ved forbrug af økologiske mad? I Hammershøj LG, Jensen HD, Jensen CS, red., Mellemværender: festskrift til Lars-Henrik Schmidt. Kbh.: Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag. 2003. s. 89-105
Author
Bibtex
@inbook{92cf6a206c3711dcbee902004c4f4f50,
title = "Hvad er det etiske ved forbrug af {\o}kologiske mad?",
author = "Larsen, {Christian Stenbak}",
year = "2003",
language = "Dansk",
isbn = "8777019970",
pages = "89--105",
editor = "Hammersh{\o}j, {Lars Geer} and Jensen, {Henrik Dahl} and Jensen, {Christian Stenbak}",
booktitle = "Mellemv{\ae}render",
publisher = "Danmarks P{\ae}dagogiske Universitetsforlag",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Hvad er det etiske ved forbrug af økologiske mad?
AU - Larsen, Christian Stenbak
PY - 2003
Y1 - 2003
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 8777019970
SP - 89
EP - 105
BT - Mellemværender
A2 - Hammershøj, Lars Geer
A2 - Jensen, Henrik Dahl
A2 - Jensen, Christian Stenbak
PB - Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag
CY - Kbh.
ER -
ID: 1106164